Wippro – Calitate realizată în Austria

Sfera principală de activitate a fabricii WIPPRO este proiectarea și fabricarea ușilor de interior și de intrare, sisteme glisante și scări de mansardă de clasă premium. Conform strategiei companiei, succesul produselor Wippro este direct legat de calitatea sa, ceea ce aduce o contribuție semnificativă la relațiile de încredere cu clienții. Experiența acumulată, cea mai înaltă calitate, o gamă largă de modele, posibilități flexibile de producere (până la posibilitatea de a fabrica modelelor conform schițelor clientului) – toate acestea asigură o abordare individuală a îndeplinirii comenzii.

Ușile produse de Wippro sunt fabricate din lemn masiv ingineresc, presate sub presiune înaltă, ceea ce sporește stabilitatea și rezistența în condiții de microclima nefavorabilă în încăperi (ca de exemplu: băi și bucătării)

Ușile Wippro sunt fabricate atât în dimensiuni standard cît și la comandă, în conformitate cu designul și înălțimea camerei, toate elementele modelului schimbându-se proporțional cu schimbarea dimensiunilor produsului. Mai multe tipuri de rame și sisteme de deschidere permite selectarea opțiunii potrivite a ușii și proiectarea optimală a spațiului.

Asamblarea și finisarea ușii inclusiv carcasa se realizează în întregime la fabrică, acest fapt simplifică considerabil instalarea ușii, asigură aspectul perfect și exclude posibilitatea dereglării cadrului.

Pentru finisarea suprafețelor Wippro oferă o gamă largă de materiale: furnir natural de lemn de specii valoroase, prelucrate cu lac, cu o varietate de nuanțe și prelucrare a suprafețelor (inclusiv și după proiectul clientului), vopsirea în orice nuanță după standardele RAL și NSC.

Este, de asemenea, posibilă finisarea ușilor de intrare și de interior cu piatră naturală.

Aplicarea furnirului și prelucrarea finală a suprafeței se efectuează manual. La fiecare etapă de producție, produsul este supus unui control strict al calității.

Prelucraea atentă și atenția sporită la detalii sunt semne tipice ale calității ușilor Austriece produse de Wippro. Experiența profesională combinată cu tehnologii inovatoare vă oferă siguranța că achiziționați numai produse de înaltă calitate.