Loading...
  • Wippro
    Arta de a crea uși

DESPRE NOI

Compania “Brama Complet SRL“ este reprezentantul oficiala trei fabrici mari în Europa, specializate în producerea de uși și ferestre.Obiectele noastre - FOTO

Din 1956, datorită balamalelor noastre, peste 1.000.000.000 de uși se deschid în 80 de țări din întreaga lume.CATALOGUL OTLAV
WIPPRO
ARTA DE A CREA UȘI

Uși personalizate WIPPRO

Calitatea de primă clasă poate fi găsită în inima ușilor de interior și de intrare WIPPRO. Tehnologie de primă clasă și design individual în realizare și de înaltă calitate în procesare.

Căutați un magazin de uși? Calitatea este nu numai un factor important pentru dvs., ci o necesitate absolută? În acest caz, Wippro este partenerul dvs. ideal. Material, tehnologie, proiectare și prelucrarea sunt doar câteva dintre caracteristicile de înaltă calitate comune produselor noastre.

RECENZII

Carolina / Chișinău

Рекомедую!!!
Качество и обслуживание,меня покорили.
Спасибо Вам „Brama”!!!

Carolina / Chișinău (Comentariu pe pagina „Brama” Facebook)

Светлана / Бельцы

Очень качественные двери! Супер! Мы очень довольны! Рекомендуем!

Светлана / Бельцы (Комментарий на странице “Brama” в Facebook)

Vladlena / Chișinău

Я их уже получила и установила. Спасибо. Действительно качественная продукция. И подход компании к клиентам очень хороший. Видно что компания дорожит своими клиентами и своей репутацией!!!

Vladlena / Chișinău (Comentariu pe pagina „Brama” Facebook)

Silvia / Chișinău (Comentariu pe pagina „Brama” Facebook)

Sunt încântată 😍😍😍👍

Silvia / Chișinău (Comentariu pe pagina „Brama” Facebook)

Юрий

Очень доволен, как дверьми Брама”Нюанс”35.4, так и качеством установки. По соотношению цена-качество, двери одни из лучших в городе. По установке также нет никаких притензий. Цена более чем приемлема, особенно, учитывая акуратность работы. Еще раз: Спасибо!!!

Юрий

Vasile N/ Dumbrava

Ușile pe care le-am procurat sunt: Nuance 36.8 – 7 uși; Nuance 36.7 – 2 uși și o ușă Nuance 35.7. Designul și calitatea acestor uși (Nuance) mi se par bune, mai ales dacă ținem cont de prețul lor. Ușile se închid perfect; mânerele și lăcățele nu fac nici un sunet; pervazurile sunt instalate de parcă ar forma un tot întreg!

Vasile N/ Dumbrava

Павел

Огромное спасибо!!! Все понравилось – и установка, и сами двери фирмы Brama!!!

Павел

Ecaterina

Am procurat 6 usi poducator BRAMA (culoarea Nuc-Stejar). Una din usi urma sa fie glisanta, mecanismul pentre care il aveam deja cumparat. Rezultatul a fost peste asteptari!!! Usile instalate ofera o atmosfera calda si placuta. Va Multumesc din suflet inca o data pentru lucrul efectuat!!! Sanatate si numai bine va doresc!

Ecaterina

Elena

Usile sunt de o calitate foarte buna si la pet accesibil. Gama de culori si modele variate , permit asamblarea lor in anturajul total al casei facind-o deosebita. Multumim foarte, foarte mult la toata echipa!

Elena

 

7145

uși de interior instalate
 
 

3320

uși metalice instalate Steel Line
 
 

1502

ferestre și uși pvc instalate