Despre noi

Compania “ Montajautomatica “ este reprezentantul oficiala trei fabrici mari în Europa, specializate în producerea de uși și ferestre.

«Steelline» – uși metalice – Fabrica specializată “Steelline” este amplasată pe un teritoriu de 38000 м², care este constituită dintr-un complex de producere exclusiv dotat cu utilaj performant de la cei mai mari producători de tehnică din europa. fabrica «Steelline» Timp de 18 ani oferă clienților săi uși metalice de orice nivel de complexitate și rezistență la spargere, cu geamuri simple sau termopane decorative, de orice dimensiune și în diferite grupe de culori de la clasa econom pînă la cele mai sofisticate și eclusive proiecte . Fabrica lucrează în continuu asupra perfecționării tehnologiilor și a sporirii nivelului de calitate al producției fabricate, lucru ce este demonstrat de numeroasele distincții și certificate obținute. În tot acest timp de activitate compania «Steelline» a elaborat o strategie concretă ce ține de dezvoltare și perfecționare continuă, fapt care a permis să devină unul din cei mai puternici producători în industria producerii de uși metalice.

“BRAMA” UȘi de interior – Compania “Brama” produce uși de interior de calitate înaltă pentru a aduce comfortul în locuințele voastre. 10 Ani de activitate productivă, un complex masiv de producere (unul dintre cele mai largi din Europa de est), și standardele înalte de calitate au adus compania “Brama” printre Liderii în producerea ușilor de interior. Ce înseamnă acest lucru pentru clienții noștri? Un sortiment impresionant de uși, design interesant, calitate înaltă, o perioadă foarte lungă de exploatare și prețuri accesibile datorită politicii de marketing bine gîndită. Aceste avantaje sunt apreciate de mii de clienți care au ales ușile de interior “BRAMA”. Menite pentru a crea comfortul și frumusețea locuințelor voastre Amploarea producerii impresionează la fel ca și spațiul tehnic de producere bine calculat. Teritoriul general cuprinde aproximativ 30 mii de metri pătrați. Sectorul de producere modernizat și tehnologiile inovaționale utilizate permit producerea unui spectru larg de construcții moderne și la cel mai înalt standard de calitate. – Mai mult de 100 mii de uși produse în fiecare lună. – Apariția permanentă de colecții noi. – Sisteme inovaționale utilizate pentru dezvoltarea și perfecționarea continuă. – Acestea sunt obiectivele asupra cărora fabrica “Brama” lucrează zi de zi.

Fabrica “KORSA” – ferestre din profil PVC “rehau” – producția fabricată sub marca comercială “KORSA”, este considerată la moment una din cele mai bune producții din PVC plastic pe piața ucrainei. Aria de producere contituie 4300 m2, depozitul constituie – 19 000 м2. capacitatea de producere calculată constituie – 50 mii м2 de construcții pe lună. Partenerul strategic – Compania “REHAU” (Germania) – este furnizorul profilelor pentru producere și principalul consultant la capitolul calității geamurilor “KORSA”. Factorii principali ai succesului mărcii comerciale “KORSA” este menținerea permanentă a calității producției fabricate și utilizarea inovațiilor în procesul de producere. Anume aceste aspecte aduc geamurilor “KORSA” popularitatea și recomandările clienților permanenți de la începutul activității în anul 1998 în orașul Vinița.

AVANTAJELE NOASTRE

Asamblare de fabrică

Toată producția propusă de noi, este fabricată la o bază de producție unică cu utilizarea celor mai moderne instalații al celor mai puternici producători de tehnică din europa. Modernizarea liniilor de producere și tehnologiile inovaționale utilizate permit producerea unui spectru larg de construcții moderne la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanția calității

Noi lucrăm permanent în direcția dezvoltării tehnologiilor și îmbunătățirii calității producției, fapt ce este demonstrat de numeroase certificate și premii obținute. Ținînd cont de tendințele actuale în design și arhitectură, noi propunem clienților noștri soluții originale și exclusive, mereu îmbunătațind calitate, siguranța și durata de exploatare a producției noastre.

Amplasarea comodă a punctelor de realizare

La momentul actual rețeaua noastră este constituită din 5 magazine oficiale. Magazinele noastre sunt amplasate în cele mai mari orașe din Moldova: Chișinău, Bălți și Cahul fapt ce ne permite să deservim mai mulți clienți. Pe parcursul următorilor ani sperăm să mărim rețeaua noastră cu cîteva magazine noi pentru a obține un nivel mai bun de deservire și o gamă mai largă de uși și ferestre. Noi suntem orientați să satisfacem 100% necesitățile clienților noștri cu produsele și serviciile noastre, și facem tot ce ne stă în puteri să îndeplinim această misiune.

Materiale ecologice

În condițiile actuale, la alegerea materialelor de construcție și de finisare, este necesar de a atrage atenția nu numai la aspectul exterior, duritate și cost, dar și la siguranța produselor. Deaceia noi utilizăm doar materiale ecologice și certificate, de la cei mai buni producători mondiali. Acest lucru se confirmă prin certificate corespunzătoare – concluzia expertizelor fito-sanitare, certificate de conformitate, protocoalele testelor și expertizelor antiincendiare.

Modernizarea permanentă a colecților de uși

Noi implementăm în procesul de producție inovații nu numai pentru dezvoltarea și perfecționarea calității, dar și pentru modernizarea permanentă a designului modelelor noaste. Analizînd permanent tendințele moderne al designului de interior, noi lucrăm asupra creării noilor serii și linii de modele, de la clasa econom pînă la cele mai complicate și exclusive proiecte individuale.

3012

uși de interior
instalate

978

uși metalice
instalate

1204

ferestre și uși pvc
instalate

ȘTIRI, PROMOȚII

Colecție nouă de uși clasice de interior în culoarea albă produse din lemn natural acoperit cu email și lac de finisaj.

Colecție nouă de uși clasice de interior în culoarea albă produse din lemn natural acoperit cu email și lac de finisaj.

Colecție nouă de uși albe în magazinele „Brama”

Colecție nouă de uși albe în magazinele „Brama”

В наших официальных магазинах появились новые коллекции белых дверей производство Белоруссия. Двери изготовлены из массива хвойных пород и покрашены на Итальянской высокотехнологичной линии используя современные экологически материалы. Двери могут быть установлены, как обычным открыванием с врезанными или скрытыми петлями, так и под раздвижные двери.

Открылся новый магазин !

Открылся новый магазин !

Открылся новый магазин – салон дверей и окон ” BRAMA „.Ул. Петрикань 84 ( возле строймаркета Супратен )

RECENZII

Contacte

13086628_1012245172230461_1337883540034280729_o

or. Chișinău
str. Petricani 84 (lîngă Supraten, în incinta magazinului Artizana)

Tel. (022) 92 90 08
Tel.mob. (060)264093
Tel.mob. (069)141967

balti1

or. Bălți
str. Conev 42
(vis-a-vis de Direcția Poliție Rutieră)

Tel. (0231) 59 990
Tel.mob. (068)077594

сahul1

or. Cahul
str. Tineretului 10/1

Tel. (0299)65004
Tel.mob. (069)442766